Welcome, Guest. Please login or register.

Rekisteröintisopimus ja säännöt

Foorumin tarkoituksena on, fx-trading.fi sivuston rinnalla, toimia valuuttakaupan tietolähteenä ja erityisesti paikkana, jossa suomalaistreidaajat voivat käydä rakentavaa keskustelua valuuttakaupasta, kehittäen omia treidaustapoja.

Aloittelijat huomio: Valuuttakaupan perusteiden kannattaa olla kutakuinkin hallussa ennen foorumille liittymistä. Näin aloittelija saa paljon enemmän irti sisällöstä ja keskusteluista, kehittyen ja muita hyödyttäen. Pääsivusto tarjoaa kattavan "alkeiskurssin", johon kannattaa perehtyä ajan/ajatuksen kanssa.

Pääsivuston tapaan, keskustelualueen rakenteen selkeys ja sisällön laatu ovat etusijalla. Jälkimmäistä on huomioitu mm. rekisteröintiprosessissa (muutama lisävarmistus, jolla estetään spam-botit ja epäasialliset käyttäjät), kuten myös moderoinnissa. Tämä foorumi on tietynlainen motivoituneiden (aloittelevien) treidaajien yhteisö, josta joukkoon kuulumattomat häiriköt karsitaan nopeasti pois. Liian monta hyvää foorumia hukkuu tälläkin hetkellä spam-botteihin tai vielä yleisemmin trolleihin; fx-trading.fi/forum yrittää tässäkin suhteessa erottua joukosta. Asiallinen keskustelu palvelee kaikkia käyttäjiä ja jos tuntuu, ettei sellaiseen kykene, kannattaa säästää omaakin aikaa ja painaa suosiolla selaimen "Home"-nappia, kiitos.

Yllä olevasta voi jo päätellä foorumin säännöt. Yhteenvetona, lyhyesti: asiallista keskustelua kunkin aihealueen tiimoilta. Ei kysymyksiä perusteisiin ollenkaan perehtymättä, ei toistoja, ei mainontaa, ei trollausta tms. Viestien liite-mahdollisuutta on laajennettu mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi (monet tiedostotyypit ja suuri sallittu koko). Huomaa kuitenkin, että copyright-suojattujen tiedostojen liittäminen on kielletty. Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan sääntöjen rikkomusten varalta. Näitä IP-osoitteita, kuten myös käyttäjien yhteystietoja, ei missään tilanteessa luovuteta kolmannelle osapuolelle eikä käytetä markkinointitarkoituksiin.

Kiitos kiinnostuksesta keskusteluyhteisöämme kohtaan! Antoisaa keskustelua ja hyviä treideja!

fx-trading.fi